Допълнение към темата за ISO:Manager. Популярно представяне на схемата по “Конкурентоспособност” от Капитал

Ако въвеждането на ISO е актуална тема за вашата организация, хвърлете око на журналистическия материал, преди да задълбаете в подробната информация
от официалния сайт:
Три цитата:
“Специална схема по програма “Конкурентоспособност” финансира безвъзмездно до три четвърти от разходите, които са нужни за внедряването на такива системи [софтуер за управление], а също и на различни международни стандарти (от групата на ISO например). Крайният срок за подаване на проектни предложения е 28 септември т.г.”
“Бюджетът за “Покриване на международно признати стандарти и въвеждане на системи за управление в предприятията” е 25 млн. евро, разпределени в отделни финансови линии за микро-, малки, средни и големи предприятия. Най-много средства са заделени за малките (над 17 млн. лв.) и средните фирми (19.5 млн. лв.). По схемата могат да кандидатстват компании от всякакви сектори, без ограничение за размера им.”
“Средствата могат да се използват както за покупка на оборудване и на специализиран софтуер, свързани с въвеждането на системи за управление и на стандарти, така и за консултации и сертифициране.”
Публикувано в BPM практика, ISO:Manager.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>