Категория: ISO:Manager

Как платформата за процесен мениджмънт помага при внедряването на страндартите ISO

Вече много български компании са се сблъскали с необходимостта да въведат някой от стандартите ISO, за други предстои. Често идеята за стандартите достига до компанията като някакво формално изискване. Нужно е да е въвела стандарт, за да покрие критериите на … повече »

Публикувано в: ISO:Manager
Комантари: Добави коментар

Взето от практиката: каква е ползата за консултантите от ISO:Manager

Четири основни предимства и две главни промени обобщават какво постигат независимите бизнес-консултанти с въвеждането на ISO:Manager в своя инструментариум. Четири преимущества от технологията: ▪ По-бързо и ефективно внедряване на стандарти ISO; ▪ Значително разширявате обхвата, времето и стойността на консултирането, … повече »

Публикувано в: ISO:Manager
Комантари: Добави коментар

ISO:Manager, три истории на успеха

Системата за управление на стандартите ИСО в предприятието работи – ето три компании, които го доказват. Логел ООД Логел е производител и доставчик на логистично оборудване: оборудване за товаро-разтоварни места, складове и производствени и помещения, индустриали и гаражни секционни врати, … повече »

Публикувано в: ISO:Manager, Компании, Случаи
Комантари: Добави коментар

ISO:Manager в действие – какво е необходимо на бизнес-консултантите, за да го използват

Това е наборът от средства, които предоставяме на своите партньори с консултантски бизнес: ▪ BPM-платформата ProcessEvo ▪ Специализираната система ISO:Manager ▪ Персонален тренинг за моделиране на процеси в системата ▪ Персонален лиценз за системата, ранг Leader  (повече за ранговете: линк) … повече »

Публикувано в: ISO:Manager
Комантари: Добави коментар

Допълнение към темата за ISO:Manager. Популярно представяне на схемата по “Конкурентоспособност” от Капитал

Ако въвеждането на ISO е актуална тема за вашата организация, хвърлете око на журналистическия материал, преди да задълбаете в подробната информация от официалния сайт: Вестник Капитал, статията “Пари за управление” Три цитата: “Специална схема по програма “Конкурентоспособност” финансира безвъзмездно до … повече »

Публикувано в: BPM практика, ISO:Manager
Комантари: Добави коментар

ISO:Manager – BPM в услуга на ISO-стандартите (и най-долу – как може да се получи за 1/4 от цената)

Много компании от малкия и среден бизнес се сблъскват за първи път идея, подобна на процесния подход, когато решат да въвеждат някой от стандартите по ISO. Стандартите представляват набор от процедури – последователност от предписани действия при възникване на някакви обстоятелства. … повече »

Публикувано в: BPM практика, ISO:Manager, Компании, Случаи
Тагове: , , , ,

Комантари: Добави коментар